недеља, 2. јун 2013.

Zvezda hoće 10 igrača !

U Crvenoj uvezdi žele da se tim sastoji od grupe igrača koji su dobar deo svoje karijere proveli u inostranstvu, zatim igrača koji su premašili kvalitet manjih klubova JSL u koji ma su igrali, kao i da upregnu najbolje iz omladinskog pogona.

NiknovićuEl Moniru i Grbiću se uveliko priča i piše, a iz dana u dan spisak želja je sve duži.

Dragan Mrđa, koji je prošao Zvezdinu omladinsku školu, nije više igrač Siona. Njemu je istekao ugovor, iza njega je sezona koju su obeležile povrede, pa bi crveno-beli mogli da iskoriste ovo da ga dovedu bez obeštećenja.



Slična situacija je sa Jagošem Vukovićem, štoperom PSV-a, koji je zabeležio samo jedan nastup za 'Filipsovce' u minuloj sezoni i slobodan je u izboru nove sredine.

Milan Stepanov i Slobodan Rajković su vezani ugovorima za Maersin, odnosno HSV do 2014. godine, te bi za njih morala da se izvoje značajna finansijska sredstva, koja mogu da stignu jedino od Gasproma.

Gojko Kačar sa Hamburgom ima ugovor do 2015. godine, ali postoji mogućnost sporaznumnog raskida. Kačar je zimus želeo da se vrati u Vojvodinu, ali klub sa severa Nemačke nije želeo da ga pusti ni na pozajmicu.

Slavoljub Srnić je prošlu sezonu odigrao u Čukaričkom i bio jedan od najboljih igrača kluba sa Banovig brda koji je uspeo da se vrati u elitu. Ovaj mladić je takođe izdanak Zvezdine škole i uprava ga želi nazad.

U slučaju Vujadina Savića, štoperom Bordoa koji je sezonu porveo na pozajmici u Dinamu iz Drezdena, odlučujužu ulogu za njegov povratak na 'Marakanu' bi mogao da odigra njegov otac Dušan koji je član Upravnog odbora.

Нема коментара :

Постави коментар