субота, 15. јун 2013.

Zvezda i Partizan zagrizli za istog igrača

Iako bi na Karaburmi želeli da zadrže odličnog fudbalera koji im je mnogo značio u minuloj sezoni, takva opcija nije mnogo verovatna, obzirom na sve izraženija interesovanja za njegove usluge, a izgleda da je na pomolu i trka ''večitih rivala'' za Petra Grbića.



U Crvenoj zvezdi izgleda imaju veliku želju da ga angažuju, a uostalom, veoma su ga dobro i upoznali prošle sezone, posebno u Kupu, kada ih je OFK eliminisao, a Grbić bio među najzaslužnijima za takav epilog.

''Sport'' danas prenosi da se za dolazak Grbića posebno angažovao i Dragan Džajić, predsednik Crvene zvezde koji pokušava da postigne dogovor sa čelnicima Olimpijakosa da ovom fudbaleru dozvole prelazak na Marakanu.

Međutim, nije tajna da i u Partizanu imaju slične namere, pa verujemo da ćemo uskoro dobiti odgovor hoće li Zvezda ponovo strepeti od Grbića, ili će joj on biti veliki adut u narednoj sezoni.

A možda će iskrsnuti i neka treća opcija, iz inostranstva... U svakom slučaju, ima još dosta vremena do kraja prelaznog roka.

Нема коментара :

Постави коментар