понедељак, 10. јун 2013.

Zvezda želi 12 igrača

Na listi je 12 imena, neka se čuvaju u tajnosti, ipak akcenat je na igračima iz domaćeg šampionata, dok se očekuje da Sa Pinto dovede nekog fudbalera iz svoje zemlje na pozajmicu.

Stranci su u drugom planu, jasno i zbog čega, potreban je novac, čak i za pozajmicu, u tom smislu zbog Stojadinovićevih veza, ali i Sa Pinta ponovo su u opticaju igrači iz Portugala.



Konkretno na meti je odlični mladi Kamerunac Fabris Fokobo, ali ga treba ubediti da dođe u Srbiju. Videćemo ko će još biti na meti, kako se saznaje Zvezda računa na par stranaca na osetljivim mestima.

Realnija su domaća pojačanja, Momčilović iz Javora je bliži "Marakani" od Libijca El Monira koji je preskup, Bojić iz Napretka je priča od pre par nedelja, pominjani su Vasilić iz Slobode, kao i iskusni štoper Jokić iz Vojvodine.

Dragan Džajić radi na dovođenju Petra Grbića iz Olimpijakosa koji je prethodnu sezonu proveo u OFK Beogradu. Sada je aktuelan i Đorđe Rakić, bivši mladi reprezentativac koji je igrao u Kataru, a prethodno je nosio dres minhenskih "Lavova" i Salcburga, kao jedno vreme i italijanske Ređine.

Naravno, Zvezda mora da sačeka ponude za Mudrinskog i Kasalicu koji bi mogli da napuste klub ovog leta, na prvog Sa Pintu ne računa, a brzonogi crnogorski reprezentativac je uz Milivojevića fudbaler koji izaziva najviše interesovanja kod inostranih klubova.

Kad već pominjemo Milivojevića on je igrač sa najvećom cenom, na "Marakani" očekuju da njegovom prodajom popune kasu, ali neće kompletan transfer ići Zvezdi, već dobar deo pripada Ranku Stojiću, to jest Radu.

Primetna je želja ljudi iz kluba da se oslobode takvih ugovora i da igrači budu vlasništvo Zvezde, kao što je bio slučaj sa Spajićem koji je ovog leta prodat u Tuluz za nešto više od milion evra.

Večeras je redovna sednica UO, glavna tema će biti prelazni rok...

Нема коментара :

Постави коментар