недеља, 9. јун 2013.

Momčilović u Zvezdi

Fudbaler Javora u ozbiljnim pregovorima sa crveno-belima. Vihornom fudbaleru, čije je cartsvo kraj leve aut linije istekao ugovor sa Ivanjičanima.




Na poziciji levog beka trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto u startnu postavu planira da vrati Filipa Mladenovića, a da konkurenciju na toj poziciji pojača sa Markom Momčilovićev (26) prvotimcem Javora, kojem je pre nekoliko dana istekao ugovor sa klubom iz Ivanjice, prenosi “Sport”.

Obzirom na to da Crvenu zvezdu sasvim sigurno napušta Nikola Petkovića, Momčilović se nameće kao igrač koji bi mogao u svakom smislu da ispuni zahteve portugalskog stručnjaka. Prodorni igrač, čije je carstvo kraj leve aut linije  je meecima unazad u fokusu crveno-belih, a potencijal je pokazao na nekoliko utakmica uz činjenicu da po potrebi dobro odrađuje zadatke na sredini terena bliže protivničkom golu što je demonstirao protiv Jagodine u revanšu polufinala Kupa Srbije (postigao pogodak).

Preliminarni razgovori su obavljeni sa Momčilovićem, koji ima i neke kombinacije za inostranstvo mada se može očekivati da pre odlaska preko granice dođe u Crvenu zvezdu., Ostao je dakle završni korak narednih dana da se ova priča finalizuje.

Нема коментара :

Постави коментар