недеља, 16. јун 2013.

Talenat Partizana u Zvezdi

Nemanja Radonjić je sjajnim igrama u kadetskoj konkurenciji uspeo da skrene pažnju čak i selektora Siniše Mihajlovića koji je zimus imao ideju da ga priključi ''A'' reprezentaciji.

Međutim, nekako od tada počinje njegova stagnacija. Iako ga je i tadašnji trener Partizana Vladimir Vermezović priključio prvotimcima, povreda metatarzalne kosti izazvala je dužu Radonjićevu pauzu.

Međutim, posle oporavka od povrede, kako tvrde u Partizanu, ovom igraču se ''gubi svaki trag'' - izbegavao je treninge i bilo kakve obaveze, što je ljude u Humskoj prilično naljutilo i razočaralo. Zbog toga ovog igrača nema među fudbalerima koji su na aktuelnim pripremama crno-belih na Zlatiboru priključeni prvom timu, pa je gotovo izvesno da će Radonjić morati da potraži novu sredinu.

''Njemu se dešavalo i da ne dođe na trening prvog tima, u vreme kada ga je Vlada Vermezović priključio prvotimcima. On ima još godinu dana stipendijskog ugovora, videćemo šta ćemo dalje, ali ako ne poštuješ Partizan, nemaš čemu da se nadaš u ovom klubu'', poručio je tim povodom sportski direktor Partizana Albert Nađ, a prenose ''Novosti''.

Uporedo sa ovim informacijama, počele su spelukacije da bi sedamnaestogodišnji fudbaler mogao ni manje ni više, nego u - Crvenu zvezdu. Za sada je sve na nivou nezvaničnih informacija, ali bi lako moglo da se dogodi da klub sa Marakane iskoristi priliku da se crno-belima ''revanšira'' za transfer Brazilca Klea.

Нема коментара :

Постави коментар