петак, 14. јун 2013.

Stanković pregovara sa Zvezdom ?!

Vest koju ekskluzivno prenosi portal 'redstarbelgrade.info', doduše još uvek kao nezvaničnu, tvrdi da je legendarni Deki Stanković ušao u pregovore sa svojim bivšim klubom.

Proslavljeni srpski reprezentativac i fudbaler Intera nalazi se na prekretnici svoje karijere.
Iako bi sam voleo da ostane na 'Meaci', leto će Dekiju očito doneti rastanak sa Interom, zainteresovanih klubova je mnogo, posebno 'preko bare'.
Ipak, poslednjih dana su u trku ušli Lacio, te Fiorentina, ali i Crvena zvezda koja ne krije želju da na 'Marakanu' vrati svog bivšeg kapitena, koji je u trenutku svog igranja u Zvezdi bio najmlađi kapiten u istoriji crveno-belog tima.
Stanković je dres Crvene zvezde nosio u periodu od 1994. do 1998. godine, nakon čega je otišao u Lacio gde je proveo šest godina. Od 2004. popularni Deki nosi plavo-crni dres.
Kako je danas preneo pomenuti 'redstarbelgrade.info', sportski direktor Crvene zvezdde Zoran Stojadinović, započeo je pregovore sa Stankovićem, koji bi ukoliko ostale ponude ne zadovolje ukuse proslavljenog fudbalera pod ogromnom verovatnoćom mogao ponovo da obuče dres Crvene zvezde.
Nema sumnje da bi nakon Miloša Ninkovića, eventualni dolazak Stankovića bio od ogromnog, nemerljivog značaja za crveno-bele.

Нема коментара :

Постави коментар