понедељак, 3. јун 2013.

Звезда хоће браћу Срнић

Дарко Лазовић је изгубљен за јесењи део сезоне, прилика је да се Црвена звезда ослони са Славољуба Срнића. Крилни нападач је сјајно искористио позајмицу Чукаричком и показао да би могао да направи лепу каријеру.
Логика је да се не тражи решење за упражњену позицију у иностранству у времену беспарице, него шанса пружи момку који би требало да буде будућност клуба.
Славољуб је и у минулом колу Прве лиге показао пуни потенцијал, постигао је два гола за победу над Колубаром и био убедљиво најбољи на терену.
Са позајмице из Чукаричког, највероватније, вратиће се и Славољубовблизанац – Драгољуб. Реч је о играчу дефанзивнијих карактеристика, способном да игра у везном реду и као леви бек.
Рођени су 1. јануара 1993. године. Ликом идентични, имају и подједнаку брзину, разликује их само позиција на терену.
Били су пре две сезоне на припремама под комадном Роберта Просинечког, али је процена стручног штаба била да још нису били зрели за највећу сцену.
Обојица су у Првој лиги Србије у овој сезони одиграли око 90 одсто утакмица за Чукарички и дали велики допринос пласману у елитно друштво. Брђани ће сигурно желети да их задрже, али о свему се пита Црвена звезда.
Очекује се да се са позајмице из Чукаричког на Маракану врати и десни бек Филип Стојковић.

Нема коментара :

Постави коментар