четвртак, 6. јун 2013.

Роби дошао по Мијаиловића

Роберт Просинечки је у четвртак поново допутовао у Београд. Стигао је у друштву председника Кајзерија Реџепа Мамура и обавио разговор са Стеваном Миковићем, менаџером Срђана Мијаиловића.
Мијаиловић је тренутно са младом репрезентацијом Србије у Грчкој, у петак ће одиграти утакмицу и сигурно ће се у суботу срести са бившим учитељем.

Једна од опција је да млади везиста повуче захтев за раскид уговора и прихвати понуду из Турске, тако би задовољна била и Црвена звезда, а легенда клуба омогућила да таленат не оде са Маракане без надокнаде.
Просинечки ће, највероватније, остати у Кајзерију. Одбио је ПАОК, Турци су га селили у Бешикташ. Најреалније је да не мења средину, где је у прошлој сезони остварио сјајне резултате.
Како год да се заврши Мијаиловићев спор са Црвеном звездом, извесно је да ће овог лета прећи под надзор Просинечког. И у случају да остане при захтевом пред Арбитражном комисијом ФСС, клубу са Маракане припашће одређени новац при преласку у нови клуб. Процењује се да је тренинг-компензација између 500.000 и 600.000 евра.

извор: zurnal.rs

Нема коментара :

Постави коментар