уторак, 4. јун 2013.

Dauda u Partizan ?

Da li je na pomolu novi transfer koji bi dodatno rasplamsao strasti na relaciji "večitih" ili su samo po sredi spekulacije, tek Abiola Dauda navodno se nalazi na meti šampiona Srbije.

Dobro je poznato da će Partizan tokom letnjeg prelaznog roka ostati bez najmanje jednog napadača a u klubu iz Humske nedavno su nagovestili da kvalitetno pojačanje iz Zvezde nikako ne bi odbili.

Jedan od fudbalera koji je tokom prolećnog dela minule sezone pokazao najviše u dresu Crvene zvezde jeste Abiola Dauda, a nije tajna da je Nigerijac nezadovoljan u klubu iz Ljutice Bogdana.

Istina, u Zvezdi su učinili sve kako bi zadržali bivšeg napadača Kalmara, isplativši proviziju njegovom menadžeru ali i tri zaostale plate igraču koji je zimus stigao u klub.

Zoran Stojadinović je za pojedine srpske portale demantovao da je moguć Daudin transfer u Partizan ali ni najave Alberta Nađa da bi ovoga leta mogao da se dogodi "slučaj Kleo" ne treba uzeti kao puku floskulu o tome kako su kvalitetna pojačanja uvek dobrodošla.

Za sada nema zvaničnih informacija o tome da je Partizan stupio u kontakt sa Daudom ili njegovim menadžerom ali leto je dugo i treba sačekati razvoj situacije.

1 коментар :