недеља, 2. јун 2013.

Vaterpolisti večeras bodre košarkaše

U nedelju uveče saznaćemo ime i drugog finaliste plej-ofa, koji će izaći na megdan braniocu titule, ekipi Partizana.



Crvena zvezda i Mega Vizura odigrale su dva neizvesna susreta, ostvarile po jedan trijumf, pa će sve biti poznato posle majstorice, koja se u 'Pioniru' igra od 21 čas.

Crveno-beli se uzdaju u veliku podršku sa tribina, a da atmosfera bude još bolja, pobrinuće se i novi prvaci Evrope, vaterpolisti crveno-belih, koji će doći u 'Pionir' i pružiti podršku svojim kolegama da izbore plasman u finale.

Još uvek nije izvesno da li će i koliko ekipi Dejana Radonjića moći da pomogne kapiten Igor Rakočević, mada je trener crveno-belih nagovestio mogućnost da iskusni plejmejker ipak zaigra posle povrede.

S druge strane, mlada ekipa Mega Vizure već je u nekoliko dosadašnjih duela pokazala da može ravnopravno da se nosi sa crveno-belima, kako u 'Pioniru', tako i na svom parketu, pa je za očekivati da rasterećenije uđu u večerašnji duel u kome mogu samo da dobiju, obzirom da bi plasman u finale za ovu ekipu bio istorijski uspeh.

U svakom slučaju, očekuje nas još jedan zanimljiv susret Zvezde i Mege, odlična atmosfera u 'Pioniru', pa ostaje da vidimo da li ćemo u finalu gledati novu seriju 'večitih derbija', ili će Mega napraviti i korak dalje u ionako sjajnoj sezoni.

Нема коментара :

Постави коментар