среда, 5. јун 2013.

Zbog Daude ode pola 1. tima !

Ko će igrati za Zvezdu naredne sezone? Ovo pitanje je ponovo aktuelizovano posle novih, loših vesti sa "Marakane". Prvotimci Aleksandar Pantić i Srđan Mijailović su, kako nezvanično saznajemo, podneli zahtev za raskid saradnje sa klubom Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

To je još jedan bolan udarac za crveno-bele koji se suočavaju sa pravim egzodusom igrača jer većina prvotimaca, usled dugovanja koje klub ima prema njima, mogu u svakom trenutku da preduzmu isti korak i da odu bez obeštećenja. Još tokom prethodne polusezone to je učinio Miloš Dimitrijević i "glatko" dobio spor i raskid ugovora na štetu kluba. 




Iako su odgovorni u Zvezdi uveravali da ostali igrači ili barem većina neće posezati za takvim, krajnjim merama, očigledno je da pojedinci nisu zadovoljni tretmanom i iznad svega činjenicom da je rukovodstvo nedavno uplatilo sav iznos Abioli Daudi, a njima - ni dinara. To je kap koja je prelila čašu njihovog strpljenja. I nisu samo Pantić i Mijailović na listi nezadovoljnih, već je red mnogo duži. Blizu odluke da podnese zahtev za raskid je i Ognjen Mudrinski i još nekolicina igrača.        
 
Iz Zajednice Superlige su nam rekli da će ovi zahtevi biti razmatrani na sednici Arbitražne komisije koja će biti održana u toku sledeće nedelje.  

SPORTAL.RS je uspeo da stupi u kontakt sa Aleksandrom Pantićem, koga smo zatekli u povratku sa mladom reprezentacijom Srbije iz BiH, ali on nije bio raspoložen za priču.

- Ne znam još ništa, kad se vratim videću šta se događa. Zovite mog menadžera - rekao nam je fudbaler Zvezde.  

Očigledno je da su u Zvezdi između odluke da plate i zadrže Daudu da ga Partizan ne bi "oteo" i rizika da izgube nekolicinu igrača, izabrali ovu prvu opciju, koja će izazvati nove potrese u Ljutice Bogdana. 

Нема коментара :

Постави коментар