субота, 8. јун 2013.

Fokobo u Zvezdi ?

Kamerunac iz Sportinga bi mogao da stigne zajedno sa Sa Pintom na početak priprema. U igri jednogodišnja pozajmica talentovanog štopera koji je postigao verovatno najlepši gol u Evropi ove sezone.

Fabris Fokobo je postao poznat široj javnosti posle one bombe u Ligi šampiona za mlade timove protiv Totenhema. Radi se o igraču koji je u Evropu stigao u školu fudbala Panatinaikosa, a zatim se preselio u Sporting.

Ove godine je odigrao dva meča za prvi tim, igrao je uglavnom za drugu ekipu koja se takmiči u nižem rangu. Debitovao je za "Lavove" u derbiju sa Portom.



Kako piše "Sport" Sa Pinto je razgovarao sa mladim igračem koji bi došao na pozajmicu od godinu dana posle čega bi Zvezda imala mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Fokobo ima 19 godina, osim na mestu štopera može da igra i u veznom redu u defanzivi, izuzetno je snažan, ali i pokretljiv, gol koji ćete videti je dokaz da ima sjajan šut.

Zvezda bi, ako Fokobo pristane morala naravno da se dogovori sa Sportingom, ali Sa Pinto je ključ, ima veliki uticaj u ovom portugalskom klubu.

Нема коментара :

Постави коментар