уторак, 11. јун 2013.

Vešović tuži Zvezdu

Kako piše "Sportski žurnal", Marko Vešović se raspitivao kod Arbitražne komisije o postupku jer mu klub duguje više od 100 000 evra. On će doći u Beograd na razgovor sa rukovodstvom, iako je pauza, kako bi se našlo rešenje.



Njegova godišnja rata ugovora je 130 000 evra, a naredne sezone bi trebalo da primi 10 000 više, ta povišica je, kao i sama primanja, dogovorena sa prethodnom upravom.

Ovaj fudbaler je stigao kao slobodan igrač na "Marakanu" pošto je odbio da potpiše ugovor sa ekipom Budućnosti u kojoj je ponikao.

Inače Arbitražna komisija će raspravljati o zahtevima Mijailovića, Pantića i braće Srnić koji nisu povukli svoj zahtev i mogli bi da dobiju odrešene ruke.

Zvezdu su tužili bivši zamenik sportskog direktora i nekadašnji igrač Goran Vasilijević, kao i Dušan Kljajić koji je bio trener, skaut, a vodio je i filijalu Sopot.

Sednica arbitraže je u četvrtak, a list saznaje da će se naredne nedelje održati još jedna. Ako još neko od igrača bude tužio klub, to bi moglo da bude na dnevnom redu pomenutog tela saveza za manje od deset dana.

Нема коментара :

Постави коментар