U NIZU loših i problematičnih vesti koje su poslednjih nedelja i meseci pogađale Crvenu zvezdu, u sredu je konačno stigla jedna iz kategorije dobrih.

Klub iz Ljutice Bogdana je potpisao sponzorski ugovor sa Termama Čatež, koji će mu omogućiti da se dve naredne sezone besplatno priprema u ovom slovenačkom odmaralištu.
Ispred Crvene zvezde, potpis na ugovor stavio je predsednik Dragan Džajić.
- U ime fudbalskog kluba Crvena zvezda mogu da kažem da sam veoma srećan zbog ostvarene saradnje sa Termama Čatež. Svim velikim sportskim kolektivima je cilj da uz sebe okupe dobre i uspešne partnere. Mi smo kao klub u Termama Čatež prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo, nadam se, uspešno sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će, uveren sam, doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termama Čatež u poslovnom smislu - istakao je Džajić uz zahvalnost bivšem članu Upravnog odbora Blaži Čabarkapi na pomoći prilikom ostvarivanja saradnje.
Crvena zvezda će tako u naredne dve godine i zimske i letnje pripreme obavljati u Sloveniji, sa mogućnošću produžetka saradnje na još dve godine. Nema sumnje da će ovaj sponzorski ugovor doneti značajnu uštedu klubu koji je do sada izdvajao ogromne sume evra za pripreme.

izvor: novosti.rs