недеља, 9. јун 2013.

Миливојевића хоће 5 клубова

Лука Миливојевић је све ближи одласку из Црвене звезде! За јединог „А“ репрезентативца са Маракане велико је интересовање и ускоро би могао да буде реализован трансфер у иностранство.

Миливојевићев учинак су прексиноћ, на утакмици Белгија – Србија, пратили одговорни људи из најмање пет европских клубова.
Првенствено због Луке у Бриселу су емисаре имали Бешикташ, Андерлехт, Бриж, Бордо, Твенте…
О његовим квалитетима већ су довољно упознати, утакмицу у Белгији искористили су и да се поново сретну са менаџером РанкомСтојићем. У овом тренутку неизвесно је којим ће се бојама приволети, најконкретнији су Андерлехт и Бешикташ.
На скенеру Бордоа Миливојевић је од августа прошле године и гостовања Жирондинаца на Маракани.
Комплетан везни ред Црвене звезде одиграо је коректно у тој утакмици, али су стручњаци из освајача Купа Француске подвукли презиме младог Крагујевчанина.
Интересовање Твентеа је новитет, Холанђанима би каснији улазак у трку могао да буде и хендикеп у односу на Турке, Белгијанце и Французе.
Црвена звезда за Луку Миливојевића тражи обештећење од три милиона евра. Цена је дефинисана још зимус, пролећна дешавања иницирала су да не буде већа.
Бешикташ је, према информацијама из Турске, припремио 2,5 милиона евра за репрезентативца Србије. Обзиром да није у комплетном власништву Црвене звезде, такав аранжман на Маракани неће прихватити.

извор: zurnal.rs

Нема коментара :

Постави коментар