петак, 31. мај 2013.

Zvezda dobila licencu

Kako je potvrđeno na zvaničnom sajtu Fudbalskog savez Srbije, Crvena zvezda dobila je licencu za učešće u evropskim takmičenjima.

"Drugostepeni organ danas je izdao licencu za učešće u evropskim takmičenjima FK Crvena zvezda i FK Sloboda Point i zaključio sednicu koja je otpočela u ponedeljak 27.05.2013 godine.



http://smstipovanje.webs.com/photos/-Wallpapers/crvena_zvezda_6_1600x1200.jpg

Na današnjem nastavku sednice članovi Komisije za žalbe u postupku licenciranja jednoglasno su odlučili da se licenca za takmičenje u organizaciji UEFA za sezonu 2013/2014 izda i FK Crvena zvezda i FK Sloboda Point, koji su dostavili dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma u sistemu licenciranja. Sednica Komisije za žalbe je završena u 18:00 časova. Napred navedena dva kluba su se time pridružili FK Partizan, FK Vojvodina i FK Jagodina kojima su licence izdate na prethodnim zasedanjima Komisije.

U skladu sa predviđenim postupkom licenciranja, sednicama su prisustvovali i predstavnici klubova koji su obrazlagali dokaze o ispunjenosti kriterijuma, a koji nisu bili prisutni prilikom donošenja odluka o izdavanju licenci.

FS Srbije će u roku predviđenim u postupku licenciranja, odnosno 31.05.2013 godine, obavestiti nadležni sektor u okviru UEFA, koji klubovi sa teritorije FS Srbije su dobili licence za učestvovanje u takmičenjima u organizaciji UEFA.", saopšteno je na sajtu FSS.

Нема коментара :

Постави коментар