петак, 31. мај 2013.

Miloš Ninković u Zvezdi ?

Srpski internacionalac Miloš Ninković ponovo se nalazi na meti Crvene zvezde, a za razliku od prethodnih prelaznih rokova, ovoga puta se o dolasku na "Marakanu" pita samo vezsita Evijana koji večeras igra finale Kupa Francuske protiv Bordoa.

Miloš Ninković mogao bi konačno da ostvari svoju davnašnju želju i barem jednu sezonu odigra u crveno-belom dresu kluba sa "Marakane".



Njemu nakon večerašnjeg finala Kupa Francuske ističe šestomesečna pozajmica Evijanu a samim tim i ugovor sa Dinamom iz Kijeva koji ga je zimus pozajmio Francuzima.

Nakon devet godina boravka u Dinamu, Ninković će imati odrešene ruke da pregovara sa čelnicima Crvene zvezde koji pokušavaju da pronađu jeftina rešenja za pojačavanje tima.

Ninković bi na "Marakanu" trebalo da dođe naredne nedelje kako bi pregovarao sa čelnicima Zvezde o visini primanja jer obeštećenje ovoga puta neće biti potrebno.

Vezista Evijana danas je dobio i reprezentativni poziv od Siniše Mihajlovića a večeras bi mogao da učini uslugu Crvenoj zvezdi i osveti srpski klub u finalu Kupa Francuske.

Ninkovićev Evijan sastaće se sa Bordoom u finalu, ekipom koja je na startu prethodne sezone eliminisala Zvezdu u plej-ofu Lige Evrope.

Ukoliko srpski internacionalac uspe da se dogovori sa čelnicima Zvezde, navijači vicešampiona Srbije mogli bi da budu prezadovoljni prvim pojačanjem koje bi stiglo u Ljutice Bogdana tokom leta

Нема коментара :

Постави коментар